Accomodatie

In de chalet vindt u een gezellige, kleine living met zithoek met inbouwhaard en een gezellige eetruimte met een groot raam dat uitgeeft op het zonneterras en op de kruinen van de bomen. De kleine open keuken (vernieuwd in 2019) is van alle modern comfort voorzien: koffiezet, senseo, ijskast met apart vriesvak, magnetron, gasfornuis met oven en grill, vaatwasser, heteluchtfiteuse, toaster. Verder is er een kleine badkamer met hydrodouche, lavabo en toilet. Er zijn twee slaapkamers: één met tweepersoonsbed en een kamer met een stapelbed en een plooibed. De zetel in de living kan uitgetrokken worden tot bed. Alle bedden zijn voorzien van matrassen, donsdekens en hoofdkussens (niet zolang Corona heerst, we vragen om uw eigen dekbedden en oorkussens te voorzien. Op uw uitdrukkelijke vraag kunnen we deze wel klaarleggen). Lakens en hoezen moet je zelf meebrengen. De chalet wordt verwarmd met een inbouwhaard. Het is een vrij kleine éénsgezinschalet (50m²), te klein dus voor 6 volwassenen, wel geschikt voor 4 personen met 2 kinderen.

Voor kinderen staat er  speelgoed, wat lectuur, wat tekenfilms en veel gezelschapsspellen. Maar de meeste kinderen gaan op ontdekkingstocht in het bos of gaan spetteren in het klaterend beekje. 

Ook voor volwassenen vulden we onze bibliotheek aan en zorgden we voor een film en een gezelschapsspel. Maar vaak volstaat het gezelschap op zich, dicht bij de barbecue in de zomer of gezellig voor de haard in de winter...

Indien gewenst zorgen we voor gerief voor kleinere kinderen: een kinderstoel, een plooibedje met matras, een kinderbad, een buggy, dat scheelt ook al weer heel wat in de bagage!

Onze chalet is een plaats waar men tot een innerlijke rust komt en waar men geniet van de omgeving en de natuur, van het gezelschap, daarom hebben we geen TV-Vlaanderen...

Huisdieren (max 2) zijn welkom, de chalet is een niet-rokers chalet.

 

Max 6 personen
Ingerichte keuken (vaatwas, magnetron, koelkast, diepvries, gasfornuis met oven en grill, senseo, koffiezet, waterkoker,heteluchtfriteuse, toaster,...)
Gezellige inbouwhaard
Groot zonneterras
BBQ aanwezig
Huisdieren toegelaten
Niet-rokers chalet

Onze gebruikers

Wie geniet van onze chalet? Mensen die op zoek zijn naar rust en gerust gelaten worden. Mensen die tot zichzelf willen komen, die even op zichzelf willen terugplooien. Mensen die genieten van de natuur. Mensen die graag wandelen. Jonge gezinnen met kinderen. Actieve mensen die even komen uitblazen. Senioren die van de natuur komen genieten.

Wie past niet echt in deze accomodatie? Mensen die graag ontmoeten, die graag andere mensen tegenkomen tijdens hun verlof, mensen die graag een babbeltje maken met de buren. Mensen die graag veel sociale controle om zich heen hebben. Jongelui die graag luide muziek om zich heen hebben. Mensen die komen feestvieren.