Praktisch

Ons natuurhuisje ligt werkelijk midden in het bos, ver weg van de bewoonde wereld. Er is geen 'receptie' aan de ingang van het bos, er is geen winkeltje waar u snel een pakje suiker gaat halen.  U voelt zich echt alleen op de wereld, ver weg van de drukte. Er is geen wifi, geen internet. Bepaalde gsm-providers hebben wel ontvangst, andere weer niet. Er is geen Tv Vlaanderen maar wel een sateliettv waarmee u wat nieuws kan zoeken (niet Nederlandstalig, wel Engelstalig) en op de hoogte blijft van het nieuws. 

Voor uw verblijf ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving opdat u de chalet makkelijk zou vinden midden in het bos. De oprit van de chalet is een hele steile helling, u kan niet met de wagen tot voor de deur rijden. U moet een klein stukje van de helling (+/- 20 meter) te voet doen. We voorzien een karretje voor u om de baggage makkelijker boven te krijgen. 

De chalet is niet bereikbaar met het openbaar vervoer. In de winter (vanaf de eerste sneeuw) zijn winterbanden noodzakelijk, bij hevige sneeuw zijn sneeuwkettingen nodig.

We probeerden de chalet van alle (basis)comfort te voorzien, u vindt er niet de grootste luxe maar wel alles wat u nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Kookgerief, eetgerief, slaapgerief, er is veel aanwezig. Wat moet u zelf mee brengen? We bezorgen u kort voor uw aankomst een 'afkruislijst' zodat u niets vergeet. 

 

Weekend: van vrijdag 15u30 tot maandag 10u30
Midweek: van maandag 15u30 tot vrijdag, 10u30
Week van maandag of vrijdag 15u30 tot maandag of vrijdag, 10u30
 
Midden in het bos, ver weg van de bewoonde wereld
Max 5 volwassenen of 4 volwassenen met 2 kinderen 
Volledig uitgeruste keuken
Wordt verwarmd met inbouwhaard (hout aanwezig en inclusief)
BBQ aanwezig
Groot zonneterras
Huisdieren (2) toegelaten
Niet-rokers chalet